Lions Skanderborg Slot

STARTSIDEKLUBBENAKTIVITETERSØG OM STØTTEDONATIONER
  Bestyrelse   Medlemmer   Udvalg   Klubinfo
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Hvem er medlemmerne ?
Lions Club Skanderborg Slot er ingen loge. Lions Club Skanderborg Slot er en forening for mænd, der har valgt at bruge en del af deres fritid på at hjælpe andre, primært i lokalområdet.

Under menupunkterne: "Bestyrelse", "Medlemmer", "Udvalg" og "Klubinfo" kan du se, hvem vi er og hvor/hvornår vi mødes.

Hvordan styres økonomien ?
En Lions Club bruger konsekvent to kasser, aktivitetskassen og klubkassen.

Aktivitetskassen:
Heri kommer alle de penge, Lions-medlemmerne indsamler ved de forskellige aktiviteret som klubben står for.

Klubkassen:
Medlemmernes kontingent indbetales til klubkassen, herfra går penge til administration og drift af hovedorganisationen. Lions Danmark har to deltidsansatte, til at servicere de ca. 7.150 medlemmer der findes på landsplan. Al anden administration og drift udføres frivilligt og ulønnet.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark